Select Page

Durlev Keramik

Durlev Keramik havde brug for en hjemmeside der fokuserer på b2b. Her var det interessant at finde ud af hvilken målgruppe der skulle tales til, og hvordan vi igennem det grafisk arbejde kunne målrette dette. Vi er meget stolte af durlevkeramik.dk og siger tusinde tak for godt samarbejde!

Til siden

Pitstop Idestrup

Udfordringen hos Pitstop Idestrup var at samle alle grene af huset: café, ungdomshus og overnatningsmulighed for cykelturister, under én. Vores opgave var at skabe en let genkendelig, men stærk visuel identitet. Vi har bygget og designet hjemmeside og logo til Pitstop Idestrup.

Til siden

Magiske Minutter

Magiske Minutter laver kvalitetsvideoer til de mindste børn på YouTube. Opgaven lød på at designe en hjemmeside, som kunne skabe trafik til deres YouTube-kanal med et visuelt udtryk, der nemt kunne kommunikere Magiske Minutters budskab og identitet.

Til siden

Lerja Ceramics

Lerja Ceramics behov var en hjemmeside som ikke bare skulle vise det flotte og elegante håndværk, men også fortælle Lerja’s og grundlæggeren, Martin Sejer Madsens, historie. Opgaven blev udført i samarbejde med Jonas Cisum og Mariya Mandrup.

Til siden